0

103 Нравится
Знежирювач універсальний Антисилікон 300 мл INTERTOOL FS-0093
категорияУниверсальная
группа
типМастила технічні
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL FS-0093

в наличии 5 шт.
НОВОЕ
у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Універсальний засіб для очищення різноманітних поверхонь від слідів жиру, змазок, масел, смол. Наноситься на метал, пластик, дерево, гуму, скло, шкіру, бетон. Використовується для промислових і побутових робіт, в ремонті автотранспорту. Нейтральний до будь-яких типів лакофарбових покриттів. 

 


Застосування

Застосування

1.З відстані 15-20 см нанесіть засіб на забруднену ділянку.

2. Надлишки засобу видаліть чистою серветкою.

3. За необхідності, повторіть обробку.

Примітка! Деякі різновиди пластмасових матеріалів можуть бути чутливими до розчинника. Звертайте увагу на технічні характеристики пластмаси.

Особливості

 

Особливості експлуатації

Балон під тиском: при нагріванні може статися вибух. Може викликати серйозне подразнення очей, сонливість чи запаморочення. Зберігати в місці, недоступному для дітей.

Берегти від тепла, іскор, відкритого полум'я, гарячих поверхонь. Не розпилювати на відкрите полум'я чи інші джерела займання. Не проколювати і не спалювати після використання.

Використовувати тільки на відкритому повітрі чи у добре вентильованому приміщенні. Зверніться до лікаря у разі поганого самопочуття. Берегти від сонячних променів і зберігати за температури не вище +50 °C.

Умови зберігання: зберігати у провітрюваному приміщенні за температури від -5 до + 35 °C і відносній вологості повітря не більше 75%.

Склад: суміш органічних розчинників, газ-пропелент.




<=>